Внимание! Проект ТравоМаркет продается. Подробнее

Амарантова олія

АКЦІЯ
Амарантова олія
250.00мл
Наявність: Немає на складі
444.00 грн. 471.00 грн.

Опис

Амарантова олія

Траву амаранту знають у Європі з 16-го століття. Вона була завезена з Південної і Центральної Америки, де використовувалася протягом тисяч років міфічними ацтеками та інками. "Амарант" означає "вічний". І, справді, квіти амаранту не в'януть. Ви можете тримати засушені квіти амаранту у вазі в зимовий час.
 

Олія амаранту лікує:

- екзему,

- подразнення шкіри

- дерматит

- дерматомікози

- шкірні захворювання

- захищає печінку

- сприяє щоденному догляду за шкірою, особливо корисне при старінні шкіри

- нормалізує рівень холестерину

 

- покращує психічний стан і пам'ять

Амарант є відмінним джерелом сквалену, вітаміну В2 (рибофлавіну), Е, В1 (тіамін), D, холін стероїдів і багатьох інших корисних елементів. Олія амаранту також забезпечує чудове джерело омега ненасичених жирних кислот.

Олія амаранту покращує функції розумової працездатності та пам'яті, знижує відчуття втоми і психічного стресу.
Олія амаранту містить найбільшу кількість сквалену (8%) після печінки акули, яка містить лише 1,5%. Сквален вважається активною протираковою речовиною й основним компонентом шкіри людини, який зберігає кисень і живить органи. Брак кисню є основною причиною розвитку ракових клітин.

Сквален вважається також дуже сильним імуностимулятором і джерелом вітаміну D. Він має різне застосування в косметиці як природний зволожувач, швидко проникає в шкіру, не залишає відчуття жирної шкіри і добре поєднується з іншими маслами і вітамінами. Сквален уповільнює ефект старіння шкіри і розвиток зморшок та ніколи не подразнює шкіру.

Купити олію амаранту у нас можна з доставкою по Україні.

Використання: внутрішньо - приймайте чайну ложку 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі. Зовні, наносіть масло на уражені частини два рази на день.

Склад: 100% олія холодного віджиму, без переробки, консервантів і барвників.

Об'єм: 250 мл

Відгуки


Написати відгук